Het menselijk lichaam en energie

Je lichaam is verbazingwekkend. In dit artikel ga ik dieper in op ons lichaam op cel niveau en hoe we door een positieve levenshouding onze celstructuur kunnen beïnvloeden waardoor we gezonder blijven.

Het menselijk lichaam en energie

Het menselijke lichaam wordt weleens vergeleken met een oplaadbare batterij. Als we een cel gaan bekijken dan bestaat die uit:

- Protoplasma (70%water)

- Kern

- Celmembraan

Binnen in de cel bevinden zich cellulaire substructuren met één van de belangrijkste Mitochondrion.

De Mitochondrion maakt het opwekken van energie mogelijk. Uit onderzoek is gebleken dat Mitochondrien zowel fysieke als subtiele energie aanmaken waarbij 50% van de energie gebruikt wordt voor gebruik van het lichaam en de andere 50% voor onderhoud van de cel.

Iedere cel is een elektrische activiteit en een magnetisch veld. Positief en negatief geladen net als een batterij.

Blauw druk van ons lichaam

Nu we weten dat elke cel een soort batterij is en ons lichaam aangestuurd wordt door energie, hoe weet het lichaam dan te reageren. En daar komt de blauwdruk van ons lichaam naar voren.

Het DNA

Uit onderzoek is gebleken dat volwassen die geboren werden onder dezelfde slechte omstandigheden waarbij het verschil zat in een liefdevolle relatie met de moeder, bleek dat bij die volwassenen die een goede relatie met moeder hadden een groter hippocampus (één van de hersendelen die verantwoordelijk zijn voor ons geheugen) aanwezig was dan degene met een slechte relatie.

Iets heeft er dus voor gezorgd dat die genen van de hippocampus wel of niet in werking werden gesteld.

De energie van liefde en koesteren heeft een positief effect op de werking van genen inzake genezing.

bron: Michael Meaney‍


Wat is het verband met energie?

We weten dat ons lichaam voor 70% uit water bestaat, we weten ook dat bij het geven van liefde een kind zich beter ontwikkeld dan bij een kind die dat niet ervaart.

Om dit meer kracht bij te stellen wil ik je een filmpje laten zien waarbij het verschil tussen liefde geven en niet liefde geven beter wordt uitgelegd.

Het gaat om de Japanse onderzoeker Masuro Emoto. Die heeft aangetoond dat de moleculen van water veranderen bij liefde. Het krijgt haar natuurlijke vorm met daarin de heilige 5 geometrische vormen.

Water verandert dus bij het geven van een positieve intentie. Welk effect zou dat hebben op ons lichaam en gedachten, nu we ook weten dat ons lichaam voor 70% uit water bestaat? Inderdaad het heeft een enorme invloed.

Dit heeft zo'n positief effect op jezelf en je omgeving. Door je los te koppelen van je gedachtes, emoties, gedragingen en jezelf als waarnemer te zien, kom je erachter dat waar je nog boos of angstig voor bent. Daar kan je vervolgens mee aan de slag om te ontdekken dat het allemaal een illusie is, gemaakt door je denken, door je ego.

Alle concepten die we hebben aangeleerd vallen weg door je steeds meer bewust te worden van wie je niet bent. En wat hou je dan nog over...... Pure Universele Kristalheldere Goddelijke Liefde.

Ieder loopt zijn of haar pad

Ik hoor het je denken, dat is makkelijker gezegd dan gedaan.

Klopt, het kan best lastig zijn voor de mind, maar heb je je weleens afgevraagd hoeveel van je problemen ook Nu spelen?

Dat wil niet zeggen dat niets hoeft te doen, pak het probleem aan door dingen in gang te zetten en laat het vervolgens weer los. Geen verhalen over maken.

Om deze processen bij jezelf te ontdekken heb je soms iemand nodig die je daar op wijst. En daar kan ik je bij helpen met bijvoorbeeld een bewustwordingsgroei sessie

Even voorstellen
Mijn naam is Sebastiaan Kahle-Schoenaker.

Ik help mensen met burn-out klachten, entiteiten, lichamelijke klachten en blokkades door het geven van healing-reading-coaching.
Download hier gratis de chakra healing gids
Ga aan de slag met het ontdekken van jezelf. Ontdek waar jij nu bewustwording op mag krijgen en weet vervolgens wat je er zelf aan kan doen.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Sebastiaan Kahle Schoenaker
Copy link